Не зная какво трябва да се случи, за да разберат европейските и американски бюрократи, че клоунът Зеленски ги манипулира по най-гнусен начин

в България

Не зная какво трябва да се случи, за да разберат европейските и американски бюрократи, че клоунът Зеленски ги манипулира по най-гнусен начин
Не зная какво трябва да се случи, за да разберат европейските и американски бюрократи, че клоунът Зеленски ги манипулира по най-гнусен начин.

Прави го с удивителен патос, но това е присъщо за професионалното му битие на шоу сцената.

Безспорният факт, че той пое ангажимент пред целия демократичен свят и направи точно обратното когато се настани като самодържец в Киев е твърде показателен. Не изпълни нито едно управленско действие в правилната посока. И сега прави и приказва пълни глупости и всички го виждат.

––––––––––––––––––––––––––––––––
Голямата европейска глупост е замесването на целия ЕС в безотговорното и престъпно управление на Украйна. Това ще струва на съюза разпад, който няма измерения в новата ни история. И защо? Защото някое си семейство Байдън са решили да се правят на коубои и велики бизнесмени в най-мафиотската държава на европейския континент. Това беше глупаво! Членовете на ЕК са за незабавен съд, а оставането им на тези позиции е опасно.

––––––––––––––––––––––––––––––––
Естествено, че Русия ще се възползва от всички вдигнати над мрежата топки. А нима това не го правят централно-европейските държави от векове? А да не би САЩ да не им е официална външна политика? Тъпотия след тъпотия в тази гнусна игра на смърт, която няма никаква политическа добавена стойност. Зеленски се провали тотално и иска да завлече със себе си целия нормален свят, включително и Русия. Това няма как да бъде допуснато, дори от хора като мен и той вече го знае, за разлика от прегракналите му подстрекатели към тотална война. Шах и мат, господа оглупели от алчност и лицемерие евроатлантици!

Войната е между лъжата и истината – познайте кой ще победи? Вие сте лъжци.

Николай Марков



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе