Момиче изправи косите на шофьори до мола, където прегазиха Милен Цветков

в България

Момиче изправи косите на шофьори до мола, където прегазиха Милен Цветков
Девойка предизвика ужас у шофьорите, които чакаха на един от светофарите до мол “Парадайз” в София преди минути, разминавайки се буквално със смъртта.

Две около 15-годишни момичета, решиха да спринтират на червено секунди, след като светофарът даде зелена светлина на колоната на булевард “Черни връх” посока квартал “Драгалевци”.

Първият автомобил – черно Ауди, очевидно не очакваше, че в този момент пред него ще се появят бягащи деца. Колата удари леко едното момиче, а приятелката му с две крачки се оказа по-бърза.

Метри след инцидента, Аудито удари рязко спирачки и млад мъж излезе с разтреперани крака, държейки се за сърцето.

Двете “спринтьорки” погледнаха към ужасения шофьор и очевидно въодушевени от екшъна, който сами сътвориха, се отдалечиха в посока мола.

“Да бяхте се извинили на човека – можеше да получи инфаркт!”, извика след тях един от шофьорите, станал свидетел на действията на екстремните пешеходки. / onovini.eu



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе