Мажд Алгафари разтърсващо: Турция – Сирия. Думи нямам, с които да изразя болката си

в Свят

Мажд Алгафари разтърсващо: Турция – Сирия. Думи нямам, с които да изразя болката си

ТУРЦИЯ – СИРИЯ

Думи нямам с които да изразя болката си за случилото се с вашите родители, деца, близки, приятели, познати, домове…

Да прочетеш приказка на детето си, да му пожелаеш лека нощ, да го завиеш до брадичката, да затвориш вратата на стаята му, и това да е за последен път.

Да прегърнеш и целунеш любимия човек и да му пожелаеш лека и спокойна нощ, и това да е за последен път.

Да се разделиш с приятелите, които са ти били на гости и сте пили по чаша чай и хапнали по парче баклава, и това да е за последен път.

Да затвориш дюкяна си и да се отправиш към къщи с надеждата “Алхамдулилля”, че утрешния ден ще е по-хубав, и това да е за последен път.

Да си се прибрал в къщи с нова вещ, с мисълта да зарадваш любимата, а на другия ден да си искал да викнеш приятели да я сглобите, и това да не се случи.

Да напазаруваш продукти, които на другия ден жената да сготви за вечерята на цялото семейство, а утре, да си останал сам пред развалините на дома.

bulpress tv

Да погледнеш и всъщност да не виждаш. Да се опиташ да чуеш, а всъщност да не чуваш нищо. Да протегнеш ръка, а всъщност да не можеш да докоснеш. Да искаш да направиш крачка, но всъщност да няма накъде.

Болката е ужасна.
Съболезнования! Съболезнования! Съболезнования!

С ръка на сърце: Мажд Алгафари



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Свят

Отидете горе