Костадинов: Единственият кабинет, който ще подкрепим, е кабинет с мандата на „Възраждане”

в България

Костадинов: Единственият кабинет, който ще подкрепим, е кабинет с мандата на „Възраждане”
По-малко от седмица преди предсрочния парламентарен вот, лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов заяви, че единственият кабинет, който биха подкрепили, е кабинет с мандата на „Възраждане”.

„Нашата цел е да убедим максимален брой хора да гласуват за „Възраждане”, за да може България да бъде независима държава и да не бъде намесвана в чужди конфликти”, каза още Костадинов по Нова телевизия. По думите му ако се състави друго правителство, то ще е за да вкара страната ни в конфликт.

Помолен да изброи четири държави, които не членуват в НАТО или Европейския съюз, но които са добре управлявани и с висок стандарт на живот, лидерът на „Възраждане” каза:

„В Европа има и втори Европейски съюз. Казва се ЕАСТ – Европейска асоциация за свободна търговия. Тя обединява четирите най-богати държави в Европа. Те не са в Европейския съюз. Това са Норвегия, Исландия, Швейцария и Лихтенщайн”.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе