Иван Рълев: 100 000 лева не стигат за нищо!

в България

Иван Рълев: 100 000 лева не стигат за нищо! СНИМКИ
Победителят в „Игри на волята“ Иван Рълев: 100 000 лева не стигат за нищо!

Петият сезон на шоуто „Игри на волята” приключи, а големият победител е Иван Рълев. Каква изненада! „Уикенд” написа още преди месеци, че именно зъботехникът ще спечели голямата награда от 100 000 лева. 25-годишният риалити герой влезе в шоуто с по-малкия си брат Николай Рълев. Иван започна играта плахо и несигурно, но бързо си завоюва силни позиции и се доказа в трудните битки.

Големият победител в риалитито инвестира наградата от 100 бона в собствена зъботехническа лаборатория. Парите влязоха в банковата му сметка преди няколко месеца. Както е известно, снимките на шоуто са приключи през лятото. Младокът инвестира парите изключително находчиво и вече е удвоил наградата си, защото пациенти не му липсват и графикът му е пълен за месеци напред. 40 000 лева от сумата той влага и в апартамент в София, който ще изплаща на кредит в следващите 20 години.

„Нямам време да тренирам. Откакто съм излязъл от „Игрите”, не съм спирал да работя, всеки ден съм в лабораторията” – призна риалити героят. Той не крие, че е от семейство с възможности и баща му е финансирал част от машините за лабораторията му, защото „100 000 лева не стигат за нищо” – както се изрази той. Иван призна, че не му е чуждо да пие по заведенията, да вдишва райски газ от балони и да изневерява, но въпреки това не е залитнал по лошия път.

Рълев в лабораторията си

Рълев триумфира на Арената в последния епизод, оставяйки зад гърба си сериозни претенденти за наградата като Момчил и Мартин Елвиса. „Все още ме държи еуфорията от излъчения епизод. Бяхме се събрали всички, за да го гледаме заедно. Дени беше направила организацията по страхотен начин. Беше много приятно и много се забавлявахме. Радвам се, че споделихме заедно тази емоция. „Гладиаторите” оцениха това, че доминирах в битките. Мисля, че заслужено си спечелих тяхното уважение“, разказва Рълев.

Оказва се, че са разлика от много други участници, на кастингите за предаването той е бил одобрен веднага. „Това беше първото ми записване за кастинг за „Игри на волята“. Дори бях гледал само четвърти сезон. От него се запалих по предаването. След това изгледах и трети, за да се запозная по-добре със социалната игра и да бъда по-подготвен, когато вляза. Нямах възможността да играя с брат си до края, но явно така е трябвало да стане. Когато се прибрах, за първи път го видях толкова развълнуван“, споделя големият победител.

Иван признава, че първите две седмици са били по-критични за него, но след това играта се „отпушва“ и така той успява да си повярва, че може да постигне това, за което е дошъл, а именно – да победи. „Още първия ден на Арената гледах внимателно момчетата и момичетата на терена и преценявах кой какво може. Преценката ми се оказа горе-долу вярна. Имаше няколко човека, които си представях, че може да стигнат до финала, но не успяха. Като например Цецо. Много исках да го видя на финала, но нещата не се развиха добре за него и не се случи“, коментира Рълев.

Големият победител в сезон 5 споделя, че не открива грешки в играта си и е категоричен, че Мартин е изненадата на сезона. „Той успя да ме победи в една от битките. Тогава ми направи много добро впечатление и заслужи уважението ми на Арената. Държеше се мъжки във всеки един момент и винаги си казваше, когато има нещо. Без да се прикрива и без задкулисни истории. Според мен напълно заслужено стигна до финала“, категоричен е Рълев за бившия на Емануела.

bulpress tv

Младото момче също така отбеляза съществената роля на Виолета за това именно той да стигне до финала и да победи. „Мислех, че с дамите мога да направя по-интересна игра, както се видя и от отношенията ми с Виолета. Ако тя не беше влязла в нашето племе, постоянно щях да бъда на елиминации“, категоричен е симитлията.

Той разказа още, че също както Момчил не умее да губи. „Радвам се, че успях да играя с него, защото той наистина е адски силен играч и ме караше да се развивам през цялото време и да бъда все по-добър. Ние с него винаги бяхме първи на постовете в нашите племена. Много обичах съревнованието между нас“, споделя Иван.

Зъботехникът проговори също за отношенията му извън предаването с дъщерята на Виолета – Денислава. Миналата седмица стана ясно, че между Рълев и Дени са прехвърчали искрите на любовта, но романсът им приключил бързо, тъй като и двамата са много силни характери, които искат да се наложат. „С Дени не ни се получиха нещата, защото и двамата сме много амбициозни, а в бъдеще, ако имаме връзка, това би било проблем. В момента поддържаме чисто приятелски отношения и нямам нужда от партньор в живота си. Фокусиран съм върху професията си и работя до късно. В даден момент ми се иска да създам здраво семейство, но в момента градя основите на бизнеса си и той ми е приоритет. Искам да дам 100% от себе си, за да го развия“, категоричен е Рълев.

Според шампиона на сезон 5 гладът е най-лошото в „Игри на волята“. „Но аз знаех, че ще има глад и мизерия. Знаех, че няма да има високо ниво на хигиена на Арената. Но това е един период от три месеца, с който трябва да се справиш. Стискаш зъби и го правиш“, каза още зъботехникът.



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.