Динко побесня! Какво готви на Чеченеца и Тротинетката

в България

Динко побесня! Какво готви на Чеченеца и Тротинетката Копирано от standartnews.com
Справедлив гняв срещу група отрепки, скандализирали цялата страна!

Динко от Ямбол се закани на Чеченеца, Тошко Куката и Емили Тротинетката заради скандалното клипче с развежданото като куче момче със специални потребности в пловдивски мол.

„Ако това нещо се беше случило пред очите ми, щях да спукам от бой Чеченеца и другите участници в гаврата! До този момент не бях чувал за тях, но не може да връзват на синджир момче със специални потребности и да го унижават.

Ще търся номера на майката и бащата на детето, за да им помогна финансово, да намерят най-добрия адвокат на момчето.

Готов съм да поема изцяло разноските, за да накажем злосторниците и да защитя пострадалото семейство, ако някой ги заплашва!“, заяви Динко Вълев, пише България днес.

Във видеото се вижда как в пловдивски търговски център Емили води момчето на каишка.

Тийнейджърът е принуден да лази и да лае като куче. Тротинетката го кара да сяда и подигравателно му подвиква „дай лапа“, след което му хвърля чаша, която момчето да донесе обратно.

Участниците в клипа бяха задържани за 24 часа във Второ районно управление в Пловдив.

Интересите на семейството безвъзмездно ще бъдат защитени от адвокат Димитър Киров.

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе