В очите на Бога няма сълзи

в Мистерии

В очите на Бога няма сълзи


В очите на Бога май няма сълзи, че толкова мъка и страдание на този свят на където се обърнеш Боже някой пада, някой страда, някой умира, някой плаче и само страдание на тази планета. Ако имаше милост Боже що щеше да сториш? Една критична маса около 80% от населението в света е под заплаха от своето физическо оцеляване. Защо Господи за всяка твоя рожба има отредено, а за нас хората няма.

Всяка птичка, всяка тревичка получава нужното, но всеки човек не и защо сме лоши ли хората – гладът и бедността са тези, които превръщат хората в по-зли и от демони, а алчността е тази, която превръща демоните в дяволи. Нима раят е другаде, а ние се скитаме в адът? Хората зли са, завистливи и лоши като не намират доброто, не го виждат и не го търсят, а на мода е злото . То се пропагандира, то се моделира и в модел се превръща .

Нали Господи нам учиш, че всичко се връща кой и къде на лошите ще им отмъсти, нима ти Господи нас не учиш, че не е добре да се мъсти, нима само да търпим трябва да скърбим и да се молим, а лозето не ще молитва, но плевелите много са и бурените в душата и робът вече не вижда полза от борбата. Всеки алчен иска Господи вместо да благодари за това, което има нали всеки иска още и още и ризата на ближният си, и конят му, и съпругата му, и всичко се продава, и се руши, и се граби, и унищожава! Не се гаси туй що не гасне, не се гаси, защото вече няма пламък в тъмнината, няма и в душата останали са бедни, болни и немощни, останали са само тези дето страдат на доизживяване са в недоимък и мизерия, а Господи ти една сълза не проля или поне никой не видя.

Религията днес всеки сам през своята призма изкривява в раят никой тук не вярва, а в ада се пържим всеки ден след ден, молейки се да доживеем следващият ден. Живот да бе, а молитви в агония и раздори в душата живот да бе, а то мъки и страдания! Сега кажи ми Господи къде ще ми отиде мен душата в Раят или пак тука на земята?

Кажи ми и когато малко след първият си вик и глътка въздух новороденото издъхне къде ще му се причисли душата в раят или в ада? Нали няма грях в него родено тук на земята. Мисля си Боже, прости ми, че в очите ти няма сълзи, те са за хората тук на земята, защото тука е ада, а раят е в небесата.

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от Мистерии

Отидете горе