Вярно бе, няма такава държава!

в България

Вярно бе, няма такава държава!

Вярно бе, няма такава държава! И наистина е така! Слави Трифонов заяви политически проект, с който да се бори с политическото статукво. Хората искат някой да ги поведе срещу политико-икономическата мафия и изведнъж цялата държава се впрегна срещу Слави! Добре платените контролирани медии започнаха да хулят Шоумена, забравяйки че той им каза да не се закачат с него, защото после няма да могат да се върнат в джаза. На всеки митинг и протест се пее неговата песен, че „няма такава държава“ и изведнъж всички, които повтаряха неговите рефрени запяха друга песен.

 

Така е за съжаление в България – „който плаща, той поръчва музиката“ и затова са такива послушни журналистките още не са влезли в джипа и му свалят ципа и какво да ги правим, кажете? Време е някой да изхвърли боклука от властта, ако не е Слави кой да е?

 

Другите са се разбрали, другите са се ояли, другите са в една политико-икономическа мафия и си делкат пари и керванът си върви. Народът пак търпи – избиха им овцете и козите, избиха им прасетата, а преди това не беше ли птичият грип?

 

Болести по домата и пипера, а краставиците горчиви като животът им, а народът мълчи ли, мълчи и на кого да се оплаче като всичките са едно – отиваш при едните те ще те ощавят, отиваш при другите те ще те накажат и при кого да отиде бедният, ограбен и болен народ, при кого?

Именно заради това Слави Трифонов е мразен, защото може да мобилизира достатъчно голям брой хора и да ги помете затова и всички са срещу него.

Вярно бе, няма такава държава, но е имало и тя е била велика Българин, днес няма с кого, но утре няма да има и Българин, ако проспим днес!

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе