Водата малко, а крокодилите много

в България

Водата малко, а крокодилите много


Когато водата е малко, а крокодилите са много! Настава такъв купон, че в него оцелява само този, който може бързо да убива. Слави Трифонов подходи много брутално в политическото езеро и това със спирането на парите към партиите и да връщат даже води до голямо орязване на парите в опозицията, а другите какво да ги мислим, те са във властта и са богати партийни черни каси като мафията снася яко. Реално ударът със субсидиите е по малките – тези, които имат нужда да издържат структури и офиси и да се мерят с големите.

Слави влиза в политиката и скоро и на него ще му трябва пари за структури освен, ако и той не възнамерява да бъде финансиран от незнам къде си и да си говори за бъдещето на страната с незнам кой си. Искаме да изхвърлим боклука от властта или да закрепим сметището като ударим другите дето също искат смяна, не става много ясно! Може пък с този ход Слави Трифонов да обстрелва всички, които са му на пътя и да засмуче свободният човешки ресурс. Може пък да нямаме истинската информация и да гадаем днес.

Едно е сигурно, че оценката на народа е тази, която решава. Водата в партийното езеро намаля и крокодилите започват да се нападат заедно или се събират и решават да оправят проблема с водата и всички да си плуват в езерото на партийната субсидия волно и свободно както досега? Дали трябва да се притесняваме за Слави Трифонов? Защото той посегна на най-милото им – не децата или семействата им, а най-милото на политиците са парите.

И така, ако крокодилите се разберат то Слави Трифонов се превръща в обект на омраза.
Едно е да те мрази народа, друго е политическата класа и трето е политико-икономическата мафия. Мафията се захранва от пари, спираш им парите и те се самоизбиват помежду си, но има и друг вариант – мафията се мобилизира и сплотява срещу този дето им е спрял парите.

Едно е ясно обаче – кой е крив, кой е прав, кой ял и пил и се веселил като накрая те пак подмолно ще се разберат. В цяла свят всяка държава си има мафия и се бори срещу нея, а само в България държавата спонсорира мафията си, защо ли?

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе