Българска тунинг компания разкраси модел на „Ролс-Ройс“

в Любопитно

Ролс-Ройс Дропхед“ купе на осем години е най-новият модел, върху който работи българското тунинг ателие „Вилнер“, съобщиха от компанията. Дългият 5.6 метра кабриолет е получил цялостна преработка на салона.

За целта е използвана няколко десетки квадратни метра супер фина и същевременно издръжлива бяла кожа. Средите на седалките и централния подлакътник носят фамилните инициали на Чарлз Роуз и сър Хенри Ройс, под формата на перфорация.

Освен стилен визуален елемент, ролята на отворите е да осигурят работата на вентилацията и отоплението на седалките. Фините „RR“ мотиви присъстват също на вратите.

Като цветови акцент клиентът е избрал „Череша“, като освен на таблото, той е „нанесен“ и на предпазните колани. Не липсват и апликации от благородна дървесина.

Българска тунинг компания разкраси модел на „Ролс-Ройс“

По техниката на „Ролс-Ройс Дропхед“ купе няма нищо променено, но няма и нужда, при положение, че тежащата над 2.6 тона лимузина се задвижва от 6.75-литров V12 мотор с 460 к.с., съчетан с 6-степенна автоматична трансмисия.

Източник: shum.bg

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе