Анкета в нета дава 80% одобряване на Слави да направи политически формат.

в България

Анкета в нета дава 80% одобряване на Слави да направи политически формат.


Анкета в социалната мрежа дава позитивно отношение за нагласите на обществото Слави Трифонов да излъчи политически формат, с който да участва в политическите процеси у нас!

Въпросите са:
Какво според Вас трябва да предприеме Слави Трифонов?

– Да обяви, че сформира политически проект, с който да се участва на изборите, с цел изпълнение на Референдум 2016 и промяна на системата в България

– Да обяви, че се отказва, но ще продължи да води своето предаване, за да информира българите за безобразията на политиците.

Огромен брой коментари в анкетата, които подържат Слави Трифонов и изказват своята готовност да го подкрепят него и екипът му !
Естествено имаше и такива, които критикуват, но процентът подкрепящи е доста голям !
Ето и връзка към страницата където можете да гласувате ЗА или ПРОТИВ Слави ВИЖ ТУК !

Страницата се казва „Слави, време е да изхвърлим боклука”! Каквото и да правим обаче наистина трябва да изхвърлим боклука от властта, защото не се живее вече нормално в тази държава!

 

Ние от bultimes  публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе