Ало, какво стана със системата?

в България

Ало, какво стана със системата?


Ало, какво стана със системата, някой знае ли?
Системата е заета, тя изпълнява много функции освен да се занимава с някакви кресливи майки и уж болните им деца !

Системата е събрала всякакви досиета за активни в социалните мрежи и протести лица !
Информацията е анализирана и обработена и на всеки му се търси слабо място – семейство, деца, работодател, зависим, роднина и съсед като за всеки има сценарии индивидуален и специално подготвен точно преди избори да бъде деактивиран от играта, която определя изборните процеси !

Системата не спи, тя не почива, тя просто се активира само и единствено в услуга на запазването на властта и спокойствието на статуквото без значение кой е на върха на политическата класа и кой управлява системата изпълнява ! И така, какво прави системата ли, ами работи за обработка на Вашето съзнание за притъпяване на сетивността ви, за укротяване на страстите ви, за контролът над Вас и Вашите бродения за справедливост и битовите ви несгоди, които са следствие на управляващите !

По регламентирани и не регламентирани методи системата ви мачка без значение искате или не!
Съдебната система, банковата, съдия изпълнителите, НОИ или НАП, данъчните няма значение кой лост използват като всеки лост се превръща в оръжие срещу Вас !

Какво стана със системата ли, ами много е просто – в България има над 70 000 полицай, а са нужни не повече от 10 000, защо е това според Вас?
Това е армията на системата, която е контролирана по същият начин от същата система !

Контролът се нарича бедност или контролирана бедност !
Нима хората работещи в системата са богати ?
Нима и те не се разболяват, нима и те нямат семейства и деца, имат и вашите проблеми са сходни с техните, но те имат облагите на системата и така техният живот има друг праг на поносимост за разлика от обикновеният човек ! Единствената причина системата да съществува е да пази политико-икономическата мафия, това е !

Идват избори и трескаво системата обработва всеки гражданин или гражданка с активна позиция и след като няма на практика активна опозиция кой, ако не всички ние трябва да заявим, че е време да изхвърлим боклука от властта без страх, без свян, без милост !
Ако се вдигнем всички и застанем до един рамо до рамо тогава ще възникне един въпрос „ало, какво стана със системата“?

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе