Тъжна вест: 20-г. студент Александър Горанов е загиналият турист след падане край Лакатник

в България

Тъжна вест: 20-г. студент Александър Горанов е загиналият турист след падане край Лакатник
Тъжната вест съобщиха от Великотърновския университет

20-годишният Александър Горанов, студент от Великотърновския университет “Св.Св. Кирил и Методий”, в специалност „Графичен дизайн и визуални комуникации“, вчера е загинал след падане в района на Гара Лакатник.

Тъжната вест съобщиха от ръководството на учебното заведение.

Поклонението ще се състои от 11:30 ч. в ритуалната зала на Гробищния парк в гр. Червен бряг, допълват от университета и изказват най-искрени съболезнования на семейството на момчето.

Младеж загина след падане от 120-метрови скали в района на Кръста на селото, съобщиха от Областната дирекция на МВР – София и Планинската спасителна служба. Тялото му е открито край туристическата пътека в землището на село Миланово в четвъртък вечерта.

На място веднага е изпратен полицейски екип, който е установил, че трупът на младежа е в короната на дърво край туристическата пътека. Наложила се е намесата на Планинската спасителна служба, предаде Дунав мост.

Петима служители на отряд “Лакатник” са успели да свалят тялото, което е транспортирано в Съдебна медицина за аутопсия.

При извършения оглед на скалите, намиращи се на около 120 метра височина непосредствено над загиналия, са открити негови лични вещи.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе