Спешна помощ: Десислава Радева намери добър и известен психиатър за шефовете на Промяната

в България

Спешна помощ: Десислава Радева намери добър и известен психиатър за шефовете на Промяната
„Преди да споделя поста на Irini, ще пусна малка обява: познавам хора, които дават уроци по български език – лексика, граматика, синтаксис и всичко, свързано с него (българския), пише във ФБ съругата на президента Десислава Радева и продължава.

Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам), който работи с различни разстройства на личността – от халюцинации за евразийски попълзновения до „аз съм избрания“. Ако някой има нужда – на лични. Защото, преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме.

Снимката е за разкош, а и за да съм в крак с „промененото“ време. И сега… обещания пост:

„Аз пак се обърках, приятели.

Нали преди година ПП-ДБ викаха „Мутри вън“, когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев?

Защо днес пак викат „Мутри вън“, когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов?

Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум.“

Това написа в официалния си Фейсбук профил съпругата на президента Десислава Радева. В повод за поредното послание на първата дама на България се превърна организирания срещу държавния глава протест от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ снощи.

В публикацията на Радева могат да бъдат видени както пост от известната инфлуенсърка Ирини Зикидис, така и споменаване на шефката на Психиатричната болница д-р Цветеслава Гълъбова, както и снимка на Кирил Петков от протеста, като на заден план се вижда и Асен Василев.

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе