Пенсионери в Бургас колабираме от жега пред банка ДСК, накрая им платих 10 лв. такса да си взема нещастната пенсия

в България

Пенсионери в Бургас колабираме от жега пред банка ДСК, накрая им платих 10 лв. такса да си взема нещастната пенсия
Отидох веднъж, чаках, чаках и тръгнах, а следобед нямаше хора, но банкоматът отново не работеше

Вчера в ж. к. „Славейков“ в бл. 46 в най-големия клон на ДСК. Нямаше пари. В 10 без 10 часа се зареди банкоматът и започна да аварира три-четири пъти и се отказахме. Влязохме вътре, взехме си номерчета. От 7 работни места беше обслужен един пенсионер за 40 минути. Другото беше за фирмени клиенти.

След като изкуственият им интелект предупреждаваше, нито един пенсионер не бе повикан и отново след 40 минути чакане си тръгнахме.

В 15,30 часа следобед отидох отново, банкоматът аварира и пак не дава пари. Нови 40 минути чаках да си получа нещастната пенсия, която съм заслужил и заявих на банка ДСК, че от днешния ден няма да оставя там нито една стотинка освен минималните 2,50 лв. месечна такса. Взех си всичките пари и ако следващият месец това се повтори, с името си призовавам всички пенсионери от Бургас да се откажат от услугите на тази банка.

Хората колабираха на 40 градуса жега. Това са фактите. А имаше голяма опашка.

Една жена от офиса най-нагло заяви: „Така е, защото вие пенсионерите искате да си получите парите още в първия ден до обед!“

Ами, ако ми спрат тока, ти ли ще ми го платиш, гражданко?

Чужди граждани, да не казвам на коя държава, идваха с бали пари от фирми. Моите уважения – за 40 минути повтарям – беше обслужен един пенсионер сутринта.

Следобед нямаше хора, но банкоматът отново не работеше. Отидох в 15,30 часа в най-голямата жега и платих 10 лева такса на каса, за да си взема парите при третия опит, които ми трябват, защото живея на една пенсия и на свободен наем. Това са фактите.

bulpress tv

Това е най-големият клон на банка ДСК в ж. к. „Славейков“ в този район. Да си оправят организацията на труда, ако желаят. Аз ще се махна, ако се повтори това и другия месец. Аз съм свободен гражданин и мога да си сменям банката всеки месец. Пука ми, има хиляда други банки.

*Стефчо Куцаров е добре познат на обществеността бургазлия, дълги години той бе говорител на ОДМВР-Бургас. Публикуваме разказа му без редакторска намеса.


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе