Мистерията със смъртта на фолк певицата Мария Георгиева се заплита, кой я “самоуби”?

в България

Мистерията със смъртта на фолк певицата Мария Георгиева се заплита, кой я “самоуби”?
България е в потрес от внезапната смъртта на фолк звездата Мария Георгиева от “Спасителките”.

“Разследваме склоняване към самоубийство, не самоубийство по случая с трагичния инцидент с 34-годишната Мария Георгиева.

Към момента мога само да кажа, че причините са лични, наистина са изключително лични и не мога да коментирам повече на този етап, но водим сериозно разследване.” Това каза районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев, пише “България днес“.

По данни на полицията 34-годишната Мария, която преди години беше част от фолк триото „Спасителките“, е скочила от шестия етаж на блок в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Сигналът за инцидента е подаден на 5 март около 22:00, а погребението е било три дни по-късно. Полицаи и парамедици пристигат на мястото на инцидента но брюнетката вече е била безжизнена.

За нея е известно, че е от Димитровград, но преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в “Кючук Париж” с кредит, който погасявала редовно. Отворила фризьорски салон и успяла да развие успешен бизнес. Нямала финансови проблеми.

Близки на починалата се съмняват, че младата жена се е самоубила, тъй като тя оставя две деца сирачета.

Близките на Мария, цитирани от местните медии, се съмняват, че причината за смъртта ѝ е самоубийство, тъй като малко преди това говорила с майка си по телефона, входната врата на апартамента била отключена, а пералнята е работила.

Още по шокиращо е, че през 2010 година и друго момиче от „Спасителките“ – Атанаска загина след падане. Блондинката полита от виадукт на 30 км на магистрала Хемус посока Варна. И тогава близките ѝ се усъмниха, че става въпрос за самоубийство.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе