Запорираха дома на Славена Вътова. Мъжът на миската е с огромни заеми

в България

Менте бизнесменът Юлиян Цолов, съпруг на Славена Вътова, реално е скъсан като въшка.

Апартаментът на семейството, купен с огромен кредит и ипотекиран към банка, намиращ се на престижната ул. Оборище е запориран на 24.11.2022 за неплатена сума от около 100 000 лв длъжник по която е лично Юлиян Цолов и фирмата му „Алтегис“ в която той е и единственият служител.


Цолов е известен с това, че завлича който може с пари, за да демонстрира висок стандарт и да удовлетворява капризите на половинката си Славена Вътова, живее от дълго време много над реалните си възможности.

Кражби на пари от партньори и приятели е това което умее най-добре и практикува. От него ще чуете сладки приказки за бизнес проекти, предложения за съвместен бизнес без той да участва с пари, разбира се, твърди news2.

Оказва се че Юлиян Цолов е и клиент на няколко фирми за бързи кредити. Тегли кеш от тях независимо от високите лихви които трябва да се връщат. Надали половинката му знае за това, тъй като той никога не казва истината, дори и на нея.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе