Ето го Сашко в болничната стая

в България

Ето го Сашко в болничната стая
Таткото на Сашко умили нета със снимка на малчугана от болничната стая.

„Сашко вече сам си пуска клипчета и песни от Интернет„. Това написа в профила си във Facebook Александър Цветанов, бащата на 12-годишното дете, което беше открито живо след 9-дневно издирване.

Малко след това щастливият родител сподели и първа снимка на детето си в болничната стая.

Момчето вече е изведено от реанимацията на „Пирогов„, където бе прието веднага след откриването му. Сашко е настанен в самостоятелна стая, заедно с баща си.

 

Последваха хиляди реакции и коментари за броени минути, забеляза Lupa.bg.

„Да ви е жив и здрав! Докато го търсехме, някак заобичахме това прекрасно дете.“

„Душичка малка, не те познавам, но те заобичах като мое дете.“

„Боец малък, бъди жив и здрав! Бързо възстановяване!“.

Такива са само част от коментарите под снимката на Сашко.

bulpress tv

Припомняме, че момчето по-рано беше изведено от реанимацията в „Пирогов“, в която беше прието след като го откриха в събота.

„Детето е в много добро състояние, няма някакви наранявания, които да имат пряка опасност за живота или здравето му, възстановява се адекватно, според, разбира се, основното му състояние, което е. Смятаме, че всичко ще продължи и ще мине, както трябва“, съобщи на брифинг тази сутрин директорът на „Пирогов“ д-р Валентин Димитров.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе