Гангстерски Рай

в България

Гангстерски Рай


Гангстерски Рай… България се превърна в гангстерски Рай Тук полoвината мафии си перат парите, тук полoвината гангстерия се крият у нас. Мафията като световна организация е приветствана от нашето правителство, а заедно с мафията идват и престъпните сделки.

Проституция, нарко биснес, оръжеен както и трафик от и към Европа като добавим и антиките заграбени от Ислямска Държава и размирната Сирия. Турската мафия отработва петрол на Ислямска Държава през своите рафинерии и танкерите. Летят бежанската вълна се превърна в донори на органи и Турция се превърна в една предпочитана дестинация за бялата мафия след Украйна, а сега Турската мафия генерира най-много трансплантации в света.

Бойко Борисов без който нищо не се случва на тази територия наречена България някак си превърна България в Аруба на Бълканите тук акостират всички мръсни капитали, изпират се и дори се умножават, а службите ни като Темида нищо не знаят, нали?

Превърнаха МВР в охранителна фирма, която да охранява и наблюдава наркодилъри и претъпници, а народът се репресира от журналисти до стари баби, които са казали истината, но коя истина обаче? Тази, която не ги устройва! Няма икономика, няма работа и доходи за народът ни, улиците са празни, блоковете са тъмни, селата са пусти и прокудени са всички. Гангстерски рай – това е България, а специализираната прокуратура се бори с престъпността – кой откраднал крушка, кой карал без книжка и кой бил без винетка и изтекла гражданска отговорност. А кой ще поеме пред Европейският съюз отговорност за това, което се случва в страната ни. Нима няма хиляди сигнали до Европейският съюз за злоупотреби и брутални престъпления, нима Европол не вижда какво се случва в България?

Представители на Руската мафия издирвани в Украйна и Русия си живеят царски у нас, представители на Италианската мафия правят бизнес у нас като техните колеги от Холандия, Белгия и Дания също са известни. Така е, изпълняват се заръки на френската мафия и спомняте си как се лобираше срещу Българските шофиори. Всяка една акция по мащабна е била по сигнал на така наречените партньорски служби от Испания или някоя Европейска държава. Как мафията разбира това свободно движение на стока и капитали и как го разбира бандитското ни правителство става ясно, защото когато години наред се говори, че в България има паралелна държава и всички са слепи не само Темида.

Отиваш в ДАНС да дадеш показания и не се връщаш. Днес имаш Бизнес, утре те издирват да не говорим колко таксита участват в ПТП с известни политици! Така е в България – ченгеджийската мафия приюти като квачка всички мафиотски структури знайни и незнайни и затова България се превърна в оазис на престъпността като за едни България е ад, а за други гангстерски Рай. Дето се казва не питай защо Фандъкова спечели, не питай защо Борисов управлява, а се попитай кой тях управлява?

Виж още публикации на bultimesНие не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе