Врачанска пенсионерка изгуби всичките си пари преди Великден, но после й се случи истинско чудо

в България

Врачанска пенсионерка изгуби всичките си пари преди Великден, но после й се случи истинско чудо
Възрастна жена изгуби пенсията си и остана без пари за празниците. Тъжната история е от Враца, а за нея съобщи близка на потърпевшата.

„На 11 април към 17 часа с приятелката ми дойдохме и седнахме на пейката. Трябваше да дам пари на един човек. Станах от пейката и извадих от джоба 60 лева. Останалите мои пари бяха в другата половина от калъфчето и явно са паднали – 320 лева. Сутринта дойдох и обикалях – нищо не намерих“, обясни Сълза Антонова пред bTV.

„Две нощи не съм спала от мисълта, че парите ми са отишли и няма как да преживея. Тази нощ не съм спала от умиление и вълнение, че има толкова добри хора“, добави тя.

Причината за вълнението ѝ е, че след като нейната приятелка Литка занася съобщение в местната кабелна телевизия, за да даде гласност на случилото се, врачани са откликнали.

„Тръгвайки си оттам, по стълбите ме срещна едно мило момиче, което държеше козунак и 10 лева и ми каза – „дайте ги на тази жена“. Аз се разплаках. Тя не си каза името“, обясни Литка.

Широк отзвук има и в социалните мрежи, като цялата сума от пенсията е била възстановена.

„Прочетох. Представих си, че това може да се случи и на моята майка“, казва Габриела, която е дарила пари на Сълза.

„От снощи разбрах, че има много добри хора. Животът има тъмна и светла страна. Светлата са хората, призвани да правят добро“, допълни Сълза Антонова.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе