Алекс Сърчаджиева: Дете в училище каза на дъщеря ми, че майка й е разпоретина / СНИМКИ

в България

Алекс Сърчаджиева: Дете в училище каза на дъщеря ми, че майка й е разпоретина / СНИМКИ
Александра Сърчаджиева разказа много лична и потресаваща история в студиото на БТВ пред Светослав Иванов.

От директните й думи водещият в първия момент дори не можа да реагира съвсем адекватно.

Талантливата актриса изказа възмущението си от глупости, които си пишат по неин адрес в жълтата преса, където често й приписват връзки.

„Искам да знам дали въобще тези хора които ги пишат тези ужасяващи тъпотии, знаят че те рефлектират, както върху децата ни, така и върху родителите“ започна актрисата,

„Децата могат да са много жестоки. Едно дете беше казало на София, че неговия баща е казал, че майка й е разпоретина“, заяви тя.

„Така ли се е изразил?“, сепна се Светослав Иванов от директните думи на Сърчаджиева.

„Отидох в училището и казах: Здравейте, аз съм тази разпоретина. Той замръзна. Буквално блокира, не е очаквал. Трябва да внимаваме какво говорим пред децата. Как да обясниш на едно дете защо не пишат за Гошо от отсрещния блок.“, каза възмутено тя.

bulpress tv

Сърчаджиева е преместила дъщеря си в друго училище след случая.

Вдовицата на Иван Ласкин каза че едва ли някога болката от загубата ще отмине.Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе