7 факта за принцеса Даяна, които не всички знаят

в Любопитно

Една от най-обичаните и следени от журналистите жени, е принцеса Даяна


Въпреки множеството журналисти, които наблюдават всяка нейна крачка, има някои факти, които не са толкова известни за широката общественост

7 факти за живота на лейди Даяна

Принцеса Даяна е обичала много децата. Преди да поеме задълженията си на принцеса, тя е работила в детска градина и е била бавачка.

Даяна се е запознала с принц Чарлз, докато той се е срещал със сестра ѝ.

Протоколът повелява бъдещата принцеса в сватбения ден да се закълне в послушание на своя съпруг. Принцеса Даяна, а след нея и Кейт Мидълтън са единствените, които са пропуснали тази част от клетвите си.

Принцеса Даяна е от известен род, нейни далечни роднини са Уинстън Чърчил, Джордж Вашингтон и Одри Хепбърн.

Една от личностите, които са били най-много на корицата на списание People, е именно принцеса Даяна. Тя е оглавявала списанието цели 50 пъти.

Лейди Даяна мразела тиарите, които трябвало да носи. Освен че били тежки и неудобни, тя получавала главоболие от тях.

Често принцеса Даяна и принц Чарлз са снимани сякаш тя е значително по-ниска от него, включително на картички и марки. Целта е била да се покаже неговото величие. Всъщност двамата имат един и същи ръст.

Източник: e-zdravey.com

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Отидете горе