7 забавни начина да съобщите пола на бебето на всички роднини

в Любопитно

Да забравим за Истанбулската конвенция и споровете около половете (и дори около техния брой). Ето няколко начина, по които можете да съобщите новината за пола на бебето на треперливите баби, лели и всички останали роднини. Вие също може да сте сред изненаданите, като помолите гинеколога да напише пола в плик. Давате плика на сладкаря или на близък приятел, който ще ви помогне за партито.


Ключов момент е да поканите професионален фотограф, който да запечата мига на изненадата, еуфорията, а защо не и на разочарованието у някои. С годините тези снимки ще стават все по-ценни.

1. Торта с цветен крем. Eдин от най-популярните начини за узнаване пола на бебето на Запад е, като си поръчате торта с розов или син пълнеж. Събирате всички роднини, отрязвате първото парче от тортата и оцветеният крем си казва думата.

2. Кексчета. Или както сега е модерно да се казва: мъфини. Те също са с цветен пълнеж, но този метод има едно предимство – всички могат да отхапят в един и същ момент и така съпреживяването е по-силно.

bulpress tv

3. Много сварени и едно сурово яйце. Боядисвате например 5 яйца в синьо и 5 в розово, като едно от тях оставяте сурово. Двамата родители започват да чупят яйцата едно по едно в челата си. В решителния миг „късметлията“ ще се оплеска, но пък цветът на яйцето ще разкрие пола на отрочето. Разбира се, за тази церемония ви трябва приятел, който ще знае новината предварително и ще свари яйцата.

4. Кашон, пълен с балони с хелий. Колкото по-добре е опакован кашонът, толкова по-голямо напрежение и забава на гърба на таткото, чийто ръце най-вероятно ще треперят от вълнение, докато се опитва да го отвори.

5. Бой с балони, пълни с боя. Родителите си устройват нещо като бой с възглавници, но с балони. При спукването на първия балон боята разкрива пола на детето.

6. Дартс с черни балони. Закачвате 12 черни балона, пълни с вода, като в един от тях водата е оцветена. Започвате да хвърляте стрелички по балоните и готово. Не е нужо да уточняваме, че този метод е по-подходящ за хора, живеещи в къща с двор.

7. Цветни конфети. Всеки гост на партито държи пръчка, пълна с конфети в цвета на пола. В един и същ момент всички изстрелват конфетите и еуфорията е пълна.

Източник: ladyzone.bg

Loading...

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Pineal Gland-третото око

Pineal Gland-третото око   „Дори след десетилетия и столетия проучвания, човешкият мозък
Отидете горе