Ще изхвърляме ли боклука или не?

в България

Ще изхвърляме ли боклука или не?


Ще изхвърляме ли боклука или не, или всичко вече в страната е нормално? Избори ще има ли в страната, защото започнаха кампания и тя тихо-мълком се прокрадва по села и градове !

От ВМРО прегърнаха тираджийският проблем като все пак близо 500 000 българи са пряко ангажирани със сделката на Макрон и Бойко !

Вадят и циганската карта на масата за заигравки и стягане на редиците в ДПС и така наречените патриоти !

Каракачанов бе в циганската махала там където бе набит неговият рейнджър, но цигани нямаше, бяха тайно ескортирани в съседните села и всичко като утихне пак ще си е така !

Хората си мислят, че това е поредната телевизионна постановка като какъв е този рейнджър щом са го набили?

Дали не е постановка, дали циганите не са прекалили ?
ГЕРБ вече обявиха кака ти Лиляна да води хорото за Европейските ни депутати, а от БСП пак са последни на опашката и още не са се натаманили !

При Марешки всичко е под строй като извади на своите работници и техните семейства и ще вкара един в Европа като който ще е в семейната партия той ще си реши дали да играе и докато народа се чуди и се мае никой не харчи пари за реклама и рекламни материали, а кампанията си върви тихо и дори анонимно, защото не хората решават със своите гласове, а тези дето ги броят, тези дето чувалите пренасят и цифрите в протоколите изнасят!

И така да си спомним референдума на Слави и тогава да говорим за Демокрация в страната !
И така протестите във Войводиново продължават като ще има и други центрове на напрежение в страната, вадят циганската карта за да мобилизират гетата!

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе