Чудите се защо системата ни убива ли?

в България

Чудите се защо системата ни убива ли?


Те са толкова зависими от системата, че се борят да я защитят с всички средства позволени и непозволени. Чудите се защо апатията в хората е толкова голяма, нали, ами трябва да разберете, че повечето хора не са готови да се събудят!
А тези, които са се пробудили скоро ще бъдат смазани от системата. „Системата ни убива“ е една кампания създадена от хора, които са се пробудили, но тя е в услуга на системата като изкарва на показ лицата, които искат да се борят със системата, а после системата тихо-мълком ги смазва един по един.

Чрез митинги и протести на преден план се изкарват фалшиви патриоти и фалшиви активисти, които да яхнат вълната и после да канализират енергията на обществото в друга посока.

Системата има много системни играчи, които са направили своята сделка със системата и тяхната роля е да подложат всеки събудил се с чисти помисли със страст и любов към родината. „Системата ни убива“ не е от днес за утре! Така е било и така и ще бъде, нима самият Исус Христос не е бил продаден на системата за 30 сребърника?

Не фалшивите новини са опасни, а хората опасни са! Фалшивите политици водещи от няколко стимула или да не загубят заграбеното, или да заграбят още и още!

Сега чудите ли се защо системата ни убива? Чудя се кое е по-голям предателство Господи – да предадеш род и Родината си или да предадеш себе си когато оставяш съдбата си и съдбата на Родината ни в ръцете на доказани предатели?

Автор: Стефан Пройнов

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе