Четирите елемента – четири стихии Вода, Въздух, Земя и Огън

в Любопитно

Четирите елемента – четири стихии Вода, Въздух, Земя и Огън

Какво казва хороскопа за различните елементи и как те влияят .

Още с раждането на човека се поставя и неговата астрологическа карта. Тя разкрива нашия енергиен модел и настройката ни към четирите стихии- Вода, Въздух, Земя и Огън. Като елементи от хороскопа стихиите представят различни видове съзнание и сетивност. Разделят се на две основни групи: пасивни – Водата и Земята и активни Огъня и Въздуха, което определя и тяхната съвместимост. Водните и Земните знаци са по – затворени и живеят в собствения си вътрешен свят и много предпазливо позволяват на вътрешната им енергия да излезе навън, докато Огнените и Въздушните знаци могат да изливат душата си и безрезервно да изкарват на вън жизнената си енергия. Разделения на зодиакалните знаци:

Водни знаци са – Рака, Скорпиона и Рибите

Тези хора са отдадени на сетивното – на емоциите и чувствата. Те притежават силна интуиция. Хората с водни знаци са грижовни, състрадателни и винаги са готови да помогнат. Много рядко говорят за себе си и не се разкриват пред останалите. Дори и да си мислите, че сте ги опознали в моментите, когато са емоционално нестабилни това е пълна заблуда и доста наивно от ваша страна. И отворената книга сте пак вие. Но, ако искате да разберете какво е истинска любов, потърсете воден знак. Те са предани, силно се привързват и са способни на най – виша любов.

Въздушни знаци са – Близнаците, Везните и Водолея

bulpress tv

Хората с въздушен знак са най много общителни. С лекота създват социални контакти и притежават завидни умения за комуникации. Винаги са над нещата. Не се месят в живота на другите, както и не обичат другите да се месят в техния. С тях се работи с лекота. Големи мечтатели са, но рядко се замислят върху собствения си живот и проблемите, които имат, ограничават се в личната си дейност и са недоверчиви към промените. Хората от този знак са широко скроени личности, но трудно бихте ги трогнали с лични драми и сълзи, могат да ви помогнат, но едва ли биха ви съчувствали.

Земните знаци са – Телеца, Девата и Козирога

Земните знаци са здраво стъпили на земята. Докато другите само мечтаят, те правят планове и схеми. Настроени са към материалните и форми и структури в реалния свят. Те са прецизни, точни и рационални. Обръщат голямо внимание на детайлите и стъпват бавно, но сигурно. Винаги намират изход от всяка ситуация. Трудно се плашат от каквото и да било, не униват и се борят до край. В любовта са много сериозни и за това подхождат много предпазливо и бавно към връзките.

Огнени знаци са – Овена, Лъва и Стрелеца

Хората с огнен знак са енергични, спонтанни, емоционални и преливат от енергия. С тях никога не е скучно, винаги са готови за нови подвизи. Не обичат да се застояват на едно място и не бива да го правят.Това, което най – много ги плаши е скуката. Родени са да опознават нови светове и да побеждават. Те са искрени, доверчиви, великодушни и притежават силен дух и вяра в собствените си сили, както и силен стремеж към свободата. Те са романтици и вярват в любовта от пръв поглед. Никога не правете грешката да ги спирате или да ги карате да правят нещо против волята им, ще си изпатите.

Източник: статии.com

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе