Частен остров в езерото Танганайка глези с лукс и уникална природа

в Любопитно

Мечтаната почивка не е задължително да е някъде на Карибите – остров Лупита, който се намира в езерото Танганайка в Танзания, конкурира най-популярните екзотични курорти с лукс, уникална природа и ограничен достъп, който гарантира спокойствието на гостите.

Островът е частен и до него се стига или с лодка, или с хеликоптер (доста от посетителите му имат собствени такива). Сред девствената африканска природа са разположени няколко луксозни вили, които предлагат спираща дъха гледка към сините води на второто по големина езеро на черния континент.

Гостите могат да се наслаждават и на разнообразни водни спортове, разходки в природата и близки срещи с екзотични животни, както и на екскурзии до малки, почти недокоснати от цивилизацията местни селца.

Вилите на остров Лупита са общо 13, като само две от тях са семейни – останалите са за двойки. Част от помещенията им са отворени, така че нищо не пречи на великолепния изглед към езерото и неповторимото ухание на дивата природа.

bulpress tv

Обзавеждането осигурява целия комфорт, който дори най-взискателните могат да си пожелаят, мебелите са ръчно изработени, а всяка вила разполага с вана на открито или басейн, обградени от пищна растителност. Ако всичко това не осигурява достатъчен релакс, на разположение на гостите е и модерен спа център с всевъзможни процедури.

Източник: pateshestvenik.com

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе