Фандъкова с високи данъци ще бори с мръсният въздух

в България

Фандъкова с високи данъци ще бори с мръсният въздух


Тази сутрин Йорданка Фандъкова заяви в БТВ, че вдигането на данъците ще донесе още 18 милиона на година. Тези пари щели да се разпределят между районите кметове и те щели да ги използват за конкретни мерки, с които щели да се борят с мръсният въздух.

Лицемерието на Фандъкова бе наречено от нея непопулярни средства и на практика това означава още гражданско клане и грабеж. Част от тези 18 милиона ще отидат към транспортната система, а друга част за залесяване, но като знаем как се усвояват пари в София.

Над 350 строители им са направени проверки и на над 50 човека им са направени актове. Една община, която се издържа с данъци, актове и глоби. Фандъкова започна да си отмъщава на всички, които не са гласували за нея, а по-високи данъци ще плащат и тези, които гласуваха за нея!

Изискват се законови промени, които ще засегнат и хората идващи от периферията. Фандъкова говори и за данък на ден за по-старите автомобилите. Вярвайте им и това ще стане, просто обществото е пасивно, но скоро те ще поскат данък кислород, който ще над едно евро на ден за стар автомобил. Честито ви ГЕРБ, честита да Ви е и Фандъкова, няма да Ви пуснат фъндък да знаете!

Честито да Ви е ГЕРБ вдигат данаците и таксите в цялата страна .

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv