Фандъкова не е кмет, а изпълнителен директор на Мафията в София

в България

Фандъкова не е кмет, а изпълнителен директор на Мафията в София


Няма как да подложим на съмнения, че Мафията в България се командва от София.

Именно тук в София тя иска някой да и гарантира зона на комфорт и кой, ако не Фандъкова е техният човек и така в Мафията си тананикат, че имали човек и тук, имали човек и там, и там в Столична община тя е техният човек и затова на последните избори Фандъкова имаше най-много билбордове, имаше и най-много залепени плакати както се шегуваха хората, че навремето такса спокойствие беше маркирана с плакати на СИК и ВИС-2, а днес се маркира с плакатите на ГЕРБ и Фандъкова. И така изборни манипулации, мутренски машинации и всичко в името на зоната на комфорт в паралелната държава.

На практика Фандъкова не е кмет, а изпълнителен директор на заплата в Мафията. Заплата или комисион или според мафията всичко си е постарому – ремонт на ремонта и усвояване на евро средства, а касата на ГЕРБ ще бъде пълнена пак по старият престъпен метод за да има пари за избори, нали?

Мафията ще ползва общинските имоти с подставени лица, мафията ще продължава да строи общината, да дой като дойна крава за едни, а за други общината е проблем, който няма да спре да рекетира и граби народа. Столичани, честито да ви е новият стар кмет или честито на мафията, че пак ще ви граби и щави, а държавата в лицето на Фандъкова няма да ви пусни фъндък.

 

Надяваме се, че сме Ви били полезни!

Виж повече на : bultimes.net



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе