Фандъкова и столична община искат да свалят пилони със знамена!

в България


Столична община бута храм, Българското и други знамена знамена  както и земя осветена ще бъде осквернена.
Столична община обаче иска да събаря пилони на които се вее и Българското знаме и други знамена!

Наред с това главният архитект се е разпоредил да свалят и опознавателна табела с проекта за визията на православен храм „свети Иван Рилски“. Будни хора се събраха за да изкажат тяхната погнуса от този анти християнски, анти Български и анти еврейски акт от страна на кметът на София и главният архитект на града! Погазват се грубо закони чисто човешки, чисто духовни и от конституцията на Република България.

Сега е много модерно да се кланим на чуждото и да погазим нашето и така Столична Община на кого се клани? Погазват се неприкосновеността на частна собственост, погазва се свободата на словото и духовната ни свобода. Това е земя осветена за храм от митрополит Кирил. Има заровен свитък и положен камък! Как ще позволим тук да газят осветената земя фадромите на Столична Община и да събарят знамена било то на Русия или Израел и нима това е обвяване на война срещу нашите братски народи? Храмът може да не е построен тук, но той е проектиран на небето и в сърцата ни, заяви Митко Грозев от „Български народен събор“.

Това посегателство е посегателство над нашите души, над нашата вяра и дух и ние няма да склоним глава пред антихриста и неговите слуги. Защото божият храм е в душите ни и ние носим Господ Бог в нашите души и сърца, ние сме храмът! Тези хора се обръщат към целият православен свят, към целият Български народ и към всички вас.

Да погазваш национален символ е престъпление пред конституцията и закона, да погазваш осветената земя е грях за пред Бога. И ако корупцията в България е обхванала цялата община то на онзи свят корупция няма, казват те. Толерантността трябва да е и духовна като с тази публикация уведомяваме всички заинтересовани страни да следят този казус!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе