Треска за олигарси!

в България

Треска за олигарси!


Треска за олигарси има в страната и прокуратурата дебне кой още е в страната за да иде на гости, а той се моли Бог да го поживи и имането си да спаси. Крали и се оляли, че сега Видовден е дошъл само дето като го ощавят с новата национализиция не отива за народа, а за Бойко и компанияи модерната демокрация. Какво да се прави никой не се чуди нито се мае, че Борисов му остават малко дни, а то това е от алчност не пари за черни дни, но както черни дни са за олигарсите така и за политиците ще са такива.

Така е в бандитската държава управлява този, който е управляван, но кой дърпа конците кажете в България? Защото тези конци се превърнаха в бесилки и няма наши нито ваши, а треперят всички богаташи. Така като стискаха пари и не даваха за митинги и протести сега Бойко ще им ги вземе всичките.

Когато народът се бунтува, когато народът мизерува и негодува няма кой да каже „аз ще платя два автобуса“, няма кой да каже „аз ще ви платя за суха храна и вода“! Е сега треска ги тресе нашите олигарси – кой разпродава, кой от България бяга, но който и където да се скрие имотите им са тук като няма как заводите да си скрие и те го знаят и щавят наред!

Тук става дума за грабеж и няма ред. България има нужда от нова алтернатива на управление, но никой не дава пари за съжаление затова и от както Бойко е на власт всеки сам се спасява – кой имигрира, кой се евакуира, кой е в чужбина да проституира, но никой не излиза да протестира!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе