Това вече не е шоу!

в България

Това вече не е шоу!

Сави влиза в Политиката драги зрители и това вече не е шоу! Не е шоу, защото става дума за цели съдби, не за някоя друга мимолетна емоция. Ще чуем много конспиративни теории създадени от болни и параноични мозъци, ще има много фалшиви новини и много логични небивалици. Но трябва да се направи разлика, защото „Това вече не е шоу”.

Търсят се компромати, създават се интриги, въртят се ченгеджийски номера, но това вече не е шоу. Истината не трябва да се търси между алчността и егото, тя не е и до зависимостта или борба за независимост, а истината трябва да се търси в човешкото в човека.

 

Слави си има парите, има си трибуната, има си властта с годините, има създадени и контактите, и отношенията с политиците, и хората, да това вече не е шоу. Спомнете си думите, с които всяка вечер Слави се разделяше с нас „За мен беше чест“.

Тук не става дума за шоу, а за отношение – връзката между него и нас, зрителите – потребителите накратко хората ние сме взаимно свързани.Той не е естественият лидер на барикадата, макар че и там го видяхме, той не е светец, но и в такава светлина са го виждали хората на които е помагал тайно и дискретно. Той не е магьосник, макар да е променял съдбите на много хора с едно щракване на пръста си. Той чрез магията на музиката е докоснал сърцата на всеки един Българин у нас и в чужбина, разнасяйки заразата на патриотизмът, но не е болест това.

Това вече не е шоу, това е реалност, той е човек със своите слабости и като всеки един от нас той обича родината си и е готов да направи всичко за нея.Той не е имигрирал, макар да е имал своите възможности, а оцелявал е тук въпреки промените и е доказал, че е устойчив и принципен. Платил е цената на славата и още я плаща, болката го е направила твърд, разумът го е направил силен, учил се е на справедливост докато ни преподаваше уроци на родолюбие от ефира.

Но едно ще ви кажем „това не е вече шоу, това е реалност от която се страхуват управляващите“. Слави има висок рейтинг, но той е следствие на оценката на делата му. Достатъчно авторитетен и земен здраво стъпил на земята, обграден с доказани професионалисти. Време е някой да изхвърли боклука от властта и скоро боклукът, които съсипва държавата ни 30 години ще разбере, че това вече не е шоу!

ВИЕ БИХТЕ ЛИ ПОСЛЕДВАЛИ СЛАВИ ТРИФОНОВ ?

bulpress tv

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе