Теория на гладът

в България

Теория на гладът

Последни сме по-бедност в Европа и така какви мерки за противодействие предприе Бойко Борисов и хунтата ли. ами вдигат ток и вода, вдигнаха цените на храната, забраниха гледането на прасета, кози и кокошките не са щастливи вече! Какви мерки ли, ами отварят се нови работни места и бизнес климата процъфтява и народът е щастлив, говорим си за Брутен Вътрешен Продукт на хартия и всички сме щастливи и богати успешни и много доволни щом пак си гласуваме кредит на доверие на това правителство.

 

А може и гладът да не е толкова страшен, защото правителството не се бои от народът. И така намалят се пенсиите на инвалидите, не се вдигат заплатите на работещите, а пенсионерите отдавна са на фотосинтеза. Пак сме последни в Европа по бедност, но пък сме първи по смъртност и на едно от челните места в света дори изпреварваме държави, в които има реални военни действия.

 

На теория от гладът по-страшно няма, но на практика има това, което го е докарало, но това е извън фокусът на внимание – дръж народът си гладен, да е лаком за обещания и така на практика никой не знае как живее този народ и как оцелява с такива доходи мизерни в такава недружелюбна среда като всеки гледа да прецака другият, че той да е добре.

Опозицията на практика прибра своята пара от властта, управляващите делят порциите по между си, а народът си гладува и мизерува, но и за някой друга троха кротува.

 

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе