Телевизорите побеждават гладът

в България

Телевизорите побеждават гладът


Телевизорите побеждават гладът Когато телевизорите побеждават гладът става дума за продуктово позициониране, маркетинг, скрита реклама накратко за манипулация. Но и процесът е двупосочен и никой не може да бъде излъган, ако сам не иска да бъде излъган.

Облъчването е процес, а реакциите са следствие на подсъзнателни закодирани команди.

В световен мащаб интуитивното мислене върви към много опростен вариант на комуникация с човешките мозъци например иконки и логота. Погледнете мониторите на компютрите, таблети и смартфони като всичко е символи зад които има закодирана определена информация . Телевизията отдавна използва скрития кадър и 25-ти кадър е измислен метод за въздействие на съзнанието и подсъзнанието на хората чрез поставянето на допълнителен видео кадър с цел скрита реклама. Авторът на метода Джеймс Вайкери е признал, че експериментите, потвърждаващи въздействието на 25-тия кадър, са били фалшифицирани.

Въпреки това използването на скрита реклама е забранено в много страни.

В България всичко е разрешено докато те хванат, а като те хванат както казва Цветан Цветанов „няма кой да те накаже“. Бедността и гладът са големи в реалният свят, но в света на социалните мрежи и виртуалният свят, в света на киното и телевизията някак си остават на заден план именно затова някога Георги Първанов направи коментар, че телевизорите победиха гладът. Но зад всеки телевизионен канал седят скъпо платени екипи, които имат една единствена цел – да приковат за колкото се може повече вашето внимание като тук е разковничето и фокусът на внимание на обществото.

Защото докато вие седите с вперен поглед в телевизора или телефоните екрани. И докато вие гледате и четете те комуникират за подсъзнателно ниво с вашите мозъци като имат дял, който не мисли, а изпълнява и именно там сте уязвими .

И повярвайте ни има стотици хиляди изследвания на поведението на потребителите и целият опит се прилага върху вас . Истината е, че този, който притежава фокусът на вниманието на обществото той и контролира съзнанието му . Акцентите върху които се насочва потокът от информация сформират мнение, а мнението променя и настроението като настроението на масите променя средата, а средата променя и политическата класа. Ето защо телевизорите побеждават гладът, защото не бедните, а богатите господстват. А всички ние сме просто манипулирани и целият свят е една лъжа .

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе