Тайните на първите дами, които ще ви шокират

в Любопитно

Да си първа дама определено не е лесно. Всяка жена, колкото и да е силна външно, има своите тайни и слабости. Това важи с пълна сила за първите дами.

Жената до президента винаги трябва да е перфектна. Тя трябва да изглежда добре, да е поддържана и да се държи на положение, и то без значение как се чувства наистина. Често истинската същност на тези нежни същества остава скрита зад добре обмислена и тренирана фасада. Ще се учудите колко неща не знаете за едни от най-известните първи дами.

В класацията си сме събрали най-големите тайни на шест от най-популярните първи дами за всички времена. Ако тези жени бяха обикновени, те не биха предизвикали интерес. Учудващото е, че те са успели да скрият личния си свят, когато цяла нация следи всяка тяхна крачка. В галерията горе може да видите кои са най-големите тайни на по-известните първи дами.

Карла Бруни

Никола Саркози е 23-тият президент на Франция. Той се сдобива скоростно със съпруга. Саркози и Карла Бруни излизат на 17 декември 2007 г. за пръв път, но снимката им веднага се появява във френската преса. На 2 февруари 2008 г. те вече са женени. Малко по-късни първата дама признава, че е фен на полигамията, вместо традиционния брак. Карла Бруни си пада по грубостите и това да получава внимание от различни мъже по едно и също време. Любовта й към конкретен човек пък не трае повече от 3 седмици.

bulpress tv

Нанси Рейгън

Нанси е била дългогодишен съветник на 40-тия президент на САЩ – нейният съпруг Доналд Рейгън. След неуспешния опит за убийство през 1981 г. тя се ангажира изцяло с неговото благополучие. Малко хора обаче знаят, че те е била обсебена от астрология. Нанси имала личен астролог и консултирала всяко свое решение с Космоса.

Джаки Кенеди

Жаклин Кенеди е съпругата на президента на САЩ Джон Кенеди. Макар да не е навий, който обществото одобрява, тя пуши – и то доста сериозно. За страстта на Джаки знаели сам приближените й. Имало фотографи, които били близки до Белия дом и също знаели за страстта й, но били предупредени никога да не я снимат как пуши.

Принцеса Даяна

Всички вярват, че принцеса Даяна е била истински перфектна. Малцина обаче са наясно, че тя не е харесвала тялото си. Това довело до булимия, с която така и не се справя до края на живота си.

Кралица Рания

Съпругата на йордански крал Абдула II винаги се е държала на положение. Тя обаче имала слабост, която е превърнала във фаворитка на пресата. Рания просто обожавала да носи златни обувки, украсени със скъпоценни камъни. Всеки чифт тежал минимум 400 г, кето изобщо не я притеснявало, дори напротив.

Бернадет Ширак

Съпругата на френския президент Жак Ширак е жена, надарена със завидно търпение. Класното й поведение пред народа помага всички забежки на съпруга й да останат скрити. Жак Ширак има неподравена страст към жените, но съпругата му дълго се прави, че нищо не се случва. В последните години след падането му от власт голяма част от семейните им тайни излизат наяве.

Източник: retro.bg

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе