Сръбските медии! Бойков Борисов: „Любов, как си?“

в Свят

Сръбските медии! Бойков Борисов: "Любов, как си?"


Поздравът на българския министър-председател Бойко Борисов и президентът на Северна Македония Стив Пендаровски по време на срещата на върха в Сараево се превърна в хит в социалните мрежи. Борисов прекъсна разговорите със сръбския премиер, за да поздрави македонския президент, който се обърна към Борисов с „Любов, как си?“

Приветствайки българския премиер, македонският президент Стево Пендаровски произнесе присъда, която предизвика вълна от шеги в социалните мрежи. Той се обърна към Борисов с „Любов, как си“ и му даде „поздрав от Зоки“, позовавайки се на министър-председателя на Северна Македония Зоран Заев.

Министър-председателят на България покани Пендаровски да се присъедини към него заедно с Ан Бърнабич и въз основа на кадрите виждаме, че за първи път президентът на Северна Македония и сръбският премиер се срещат.

Посланията на любовта се чуха в Сараево и от българския министър-председател. В отговор на въпроси от журналист за спора със Сърбия за изявлението на ръководителя на сръбската дипломация Ивица Дачич, Борисов каза: „Поздравете Ивица, много го обичам и излизам и казвам – съжалявам, Бойко, не разбрах правилно. Така че това е правилното решение и продължете. Кажи това на Ивица.

Пендаровски в шоуто с 360 градуса, излъчено на 21 юни тази година, заяви Гоче Делчев, който заяви Бугарин. Това изявление бе похвали Борисов и други видни български политици.
Македонската телевизия „Телма“ обяви ден по-късно, че Гоце Делчев е ново условие пред Македония, за да получи дата за започване на преговори с Европейския съюз, който идва от българския премиер Бойко Борисов.

Източник: srbin.info

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от Свят

Отидете горе