Срам и позор заради далаверите на Каракачанов !

в България

Срам и позор заради далаверите на Каракачанов !


Срам и позор заради далаверите на Каракачанов !
Срам и позор за България !

Здравейте, казвам се Тодор Мелконян. Роден съм в гр. Варна през 1997 г. Обръщам се към всички вас с молба за съдействие. През целия си живот съм учил и живял в България. По акт за раждане съм арменец, въпреки че съм роден в България. Водя се арменски гражданин, само защото моите родители са арменци.

От 10 годишен тренирам класическа борба, като за цялото това време съм спечелил редица медали. През 2016 г . кандидатствах за българско гражданоство по спортни заслуги, с подкрепата на спортния министър Красен Кралев.

Беше ми отказано след проверка на ДАНС и решение, че съм влязал и пребивавал нелегално. Тъй като дойде моментът да бъда депортиран в Армения-държава, която ми е чужда, в която има военен конфликт, а аз трябва да изкарам две годишна военна служба, при положение, че аз дори не знам арменски език. За 21 години в България разбрах, че това да си роден и израстнал тук не е достатъчно да бъдеш Българин, според законите на Република България.

За съжаление съм бил свидетел как много чужденци, без значение от етнос, религия, цвят на кожа и т.н. идват и живеят в България не повече от три месеца, след което безпроблемно взимат гражданство или статут на бежанци. Разбирам, че в момента това са законите на държавата, но ако за мен не може да се направят законодателни промени, то поне за други българи с моята съдба да бъдат направени. Жалко е, че има геноцид над българи като мен в България.

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv