Спорт и политици

в България

Спорт и политици


Има ли връзка спортът и политиците или допингът за политиците вреди и на спортът?
Има или няма такива държави преценете Вие?

Допингът преди и сега, шокиращи гледни точки! Когато спортът е политик и политиците се снимат със спорта. А никой не говори как са процедирали през Комунизма, че е имало направление наши гимнастички преди състезание са били заставяни да забременеят или доброволно, или насилствено от треньори и зам. треньори. Това се е случвало заради химията, която създава женското тяло по време на бременност и жената става по-по-най. Отделно се премахва и дискомфортът при менструалният цикъл.

Държавата прикрива едно престъпление за да имат повече медали на олимпиади. Не са един или два случаите, в които примерно в Америка олимпийски шампиони си признават след години, че са спечелили на базата на това, че са взели допинг и титлите им се отнемат, но тогава държавата продължава да прикрива това.

В Америка от известно време текат сериозни дебати и с това ново модерно право всеки да има право на духовна идентичност и когато особено в силовите спортове един мъж рязко прецени, че иска да си направи операция за промяна на пола и се яви на състезание срещу жени силата му е в пъти по-голяма там на тепиха или пред уредите. Светът се променя, дискусията по новите предизвикателства също.

Истината е обаче, че виждаме политиците да се снимат с успели спортисти, което на практика не е добро за спорта. Днес темата е дали при положителна допинг проба трябва да се наказва държава или индивидуално спортист.

След като държавата и спорта са така взаимно свързани къде е моралът щом трябва да има норма на рекорди и медали? Когато успехът се измерва в медали стават такива работи!
Ако има допинг за политици, то той се нарича корупция.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе