Сметки без кръчмар!

в България

Сметки без кръчмар!


Сметки без кръчмар! Бойко Борисов започна предизборната си кампания! Волен Сидеров вкара златният пръст в раната на Борисов! Мафията иска главата на Валери Симеонов като той прекали не само в Бургаско, но и по Банско !
Едни са притеснявани, други не, едни се преселват на онзи свят внезапно, а бизнесите им остават тук на земята, а те са пак в Бургаско ! И така Волен се прави на недоволен, а Валери се прави, че не му дреми !

Избори наесен и Борисов да запее нова песен ! С кого обаче той да управлява след като Марешки и Каракачанов също не могат да се траят ! С ДПС не става, защото трябва да гласуват заедно с Атака !
С БСП е немислимо, а кой ще върне Борисов във властта като много се оплели тази игра !
Всяка сметка без кръчмар е ! Може да вербуват депутати, но малко вероятно е това !

Остава избори наесен и то сега !
Президента Радев да даде мандат на ГЕРБ после пък на другите, а така и да се стигне до избори колкото се може по-бързо преди зимата !

Сметки без кръчмар се правят, но никой не говори за БСП, обединените демократи за СДС и синята идея за Местан и Касим Дал, за АБВ и Нова Алтернатива, никой не говори за Слави Трифонов !
„Да България“ и всякакви движения също ще се включат в голямата игра !
Едно е ясно избори ще има или народът ще излезе да ги помете наред !
Има огромно недоволство натрупано в раята – електората и ако спешно избори не се направят и да се даде кредит на доверие на новият формат най-вероятно статуквото ще попадне в мат !

Народът ще излезе и ще ги помете и кой ще дойде не ясно като пълно е с всякакви психопати и всеки по своему правителството иска да клати !

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе