Славяни, да изхвърлим тази измет

в България

Славяни, да изхвърлим тази измет


Братя и сестри славяни, време е да изхвърлим тази продажна измет от властта, която 30 години унищожава българският народ.
Хора, опомнете се, това, което се извършва спрямо целият български народ е геноцид и изтребление, прочистване на територия и заселването им с друговерци.

Братя и сестри християни, ние не трябва да позволяваме да се случи това.

Вече има създадено славянско обединение, в което трябва да се включим в борбата срещу империализма. Всички, който са разграбвали страната ни последните 30 години трябва да бъдат вкарани в затворите и да понесат наказателна отговорност за това национално предателство, за тази инквизиция на бедният славянски род.

Ние трябва отхвърлим веригите на робството, ние трябва да се сплотим в една кауза за спасение на славянските народи и за обединение срещу окупацията на балканските народи.

Това заяви Атанас Стефанов – зам.председател на „Приятели на Русия и православен свят” и Мадлен Кирчева от Български Народен Събор.

На висок глас заяви, че това, което се извършва над Българският народ е ГЕНОЦИД.

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе