Слави Трифонов: На инат!

в България

Слави Трифонов: На инат!


Господарите на Ефира и Слави Трифонов стават комбина! След свалянето на маските Слави Трифонов регистрира партията си. Слави Трифонов заяви на живо в ефира, че след вдигането на карантината ще регистрирам партията като досега е имало спънки свързани с лого. Трифонов заяви, че е като валяк и няма да спре! Трифонов допълни, че ще успее, трябва да успее!

Слави Трифонов не иска властта, а да изпълни това, което хората искаха с референдумът. Според Слави Трифонов хората от цял свят вече са осъзнали, че сегашните така наречени лидери са изхабени и всичко е лъжа и манипулация. Дали идва ерата на шоумените да влязат във властта?

Случи се в САЩ и Украйна, защо не и в България? Слави Трифонов има огромен опит на сцената и се е отвратил от това, което се случва зад кадър като именно заради това е направил своят избор да напусне БТВ за да бъде независим или по-точно казано свободен. „Независим“ означава друго нещо според Слави, всеки зависи от разни неща, но виж „Свободата“ безценна! П

о всичко личи, че той знае своето място на политическата сцена и е наясно с целите си и мястото си дето се казва „всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола“, но новата партия не е на Слави, а на Борисов и неговата хунта, защото именно заради тях тази партия ще бъде факт и заради тях и против тях както казва Слави Трифонов „на инат“. На инат си направи телевизия, на инат и ще обърка политическото статукво. Явно и ние трябва да загърбим апатията и на инат да ги изхвърлим на политическото бунище.

Най-силната българска черта е „на инат“ и не една война сме спечелили ей тъй на инат и Слави Трифонов ще пробуди една древна сила – инатът на Българите, тежко и горко на враг срещу Българин на инат!
Гледайте това видео:

https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/227407698609976/UzpfSTEwMDAwNzg4NTI3OTA0NToyNjI0NzM3MzMxMTMyNDE3/?id=100007885279045

Явно всичко тази държава е следствие на инат, защо и ние не вложим инат да ги свалим, да вложим инат животът си да изградим, да вложим инат България да спасим?

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе