Слави Трифонов: За субсидията иде реч!

в България

Слави Трифонов: За субсидията иде реч!


Слави Трифонов извади разбивката на всички политически партии кой колко пара е взел – усвоил. Слави Трифонов не казва за черните партийни каси, които се пълнят от рекетираните фирми така нареченият данък „спокойствие“. Става ясно, че партиите не казват и как си харчат парите.

Стара известна истина е, че големите фирми тайно финансират всички партии или поне тези в първата тройка, все пак не се знае кой ще дойде на власт, та да имат протекции. И така когато става дума за малки рушвети си говорим за данък „спокойствие“, а когато става дума за големите пари си говорим за стабилност.

Правителството ни никога не е гарантирало стабилност на Бизнеса, но пък стабилно ни ограбва с постоянните такси, глоби и данъци. И после стабилно преразпределят заграбеното чрез бюджета или извън бюджета. И след като партиите са като едно семейство Слави ги призова да се държат като такова и ще се оправяте като всяко българско семейство – с колкото има. А за Вашето семейство има 1 лев. Ние харчим колкото имаме у дома и често даже имаме да даваме по някой друга вересия, някой друг заем и като ни връхлети болест затъваме в дългове и казваме „важното е да сме живи и здрави“.

После работим здраво или разпродаваме имуществото си за да се спасим от дълговата криза. При семействата и хората е така. Истината е, че в големите демокрации хората разчитат на дарения за кампанията си, а нашите симулират кампания и всичко се краде вътре в партията. А тези, който са оставени на сухо се превръщат във вътрешна опозиция – те пак са на хранилката на другата партия срещу която се борят другарите и другарките като само от ДПС – който и както да се кара все до тях допира, до балансьорът. Такъв балансьор са, че балансът им винаги излиза на плюс както се казва в една поговорка „интереса клати феса”. Никой не е виновен, „не луд този, който яде баницата, а този, който им я дава“.

И така народът плаща масрафа, а баници много като на някои им викат министерства, други ведомства, абе все места за преразпределяния на порциите както казваше почетният председател. Той казваше и за обръчите от фирми, ама тези дето им плащат после искат да им играят и по свирката. И така миналата седмица Доналд Тръмп само за един ден събра над 24 милиона от дарения – на час повече от милион.

Нашите колко ли са събирали дето не са ги декларирали? Та за субсидията иде реч. Вие вярвате ли, че партиите ще върнат парите? Вярвате ли, че ще се намали на един лев? Това може да ги накара да си плащат членският внос и да си плащат да са в тази или онази партия, а не от партията да им плащат. А когато няма пари в семейният бюджет ще се наложи в семействата да се лишат от някой разходи. Бая търтей ще останат гладни, нали? Та Слави Трифонов за субсидията иде реч, но тази реч не нито омайна, нито сладка!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе