Слави Трифонов! Време е за концерт на жълтите павета не с микрофон, а с мегафон в ръка!

в България

Слави Трифонов! Време е за концерт на жълтите павета не с микрофон, а с мегафон в ръка!


Слави Трифонов напомни на Борисов, че е служител на Суверена! Слави Трифонов открито към Борисов: ”А бе, ти защо се караш? Явно в тази извънредна ситуация тотално си забравил, че ти не си началник, директор, господар и овчар на всички българи, а си техен служител. И трябва да си отговорен, практичен, морален и разбира се – любезен. Защото ти си служител на суверена, а не той на тебе. Между другото си служител и на Парламента, защото България е парламентарна република, а не министър-председателска!”

Манталитета на Борисов е такъв, че той е обграден със слугинаж и ласкатели и свикнал никой да не го критикува, свикнал е той да властва над всички той не управлява, а Властва. Иначе всички сме свидетели, че действията му са на управляван управляващ, който дето се казва брадвата му не сече на едно място, а думите и действията му се разминават често.

Едно забравя Слави Трифонов, че Борисов не е избран от суверена, защото суверена не е гласувал за него с изборни манипулации и трикове с бюлетини с подменен вот управлява най-вероятно Борисов. Слави надали ще забрави референдумът и какво се случи с волята на суверена и над 2 милиона гласа? Та след като някаква хунта е узурпирала властта се очаква премиерът да се интересува от интересите на хунтата не на народа та да търсиш разум там където има тиквени семки е меко казано наивно. Да търсиш култура в човек, който е прочел по-малко книги от колкото е написал е меко казано наивно, а Борисов не е написал нито една книга.

Да търсиш морал пък е меко казано глупаво затова Слави Трифонов не слизай на нивото на глупака, защото там той ще те победи не с ум и хитрост, а с опит, защото глупакът е бил цял живот такъв и има огромен опит. Както казва Борисов: „Вие сте прости и аз съм прост, лесно ще се разберем”! Иначе казано имаш право да се чувстваш така когато те слагат във втората категория хора, но това е манталитета на управляващите – богат или беден ти не си за тях човек!

Така е в паралелната държава – служат само на мафията, а с другите воюват да бранят това, което са заграбили. Ти по-добре се готви Слави, че след кризата ще е добре да направиш един концерт на жълтите павета, но не с микрофон в ръка, а с мегафон и да ги попитаме има ли такъв народ или няма, защото народът е суверена за който ти говориш и наистина е време да изхвърлим боклука от властта!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе