Системата не спира да убива!

в България

Системата не спира да убива!

Какво се промени, че спряхте да скандирате, че системата убива? Нима броят на внезапно решилите се бизнесмени е намалял?

 

Нима хората в неравностойно положение изведнъж станаха равностойни и проблемите им отлетяха? Нима спряха да отлитат самолетите с децата ни като робски кервани за чужбина?

 

Чума ли не тръшна поминъкът на последните оцеляващи на село?

 

Защо всички спряха да говорят за системата, която системно вдига данъците и таксите, която вдига цените на храната водата и тока?

Нима системата я няма вече или проблемите създадени от нея?

 

Системата, която Ви намали инвалидните пенсии, но пък за компенсация Ви вдигна лекарствата!

 

Коя система по-точно спря да убива ми кажете?

bulpress tv

 

Хора, не виждате ли, че ви баламосват и ви успиват по телевизията, не виждате ли, че ви лъжат и грабят всеки ден докато всеки бавно потъва в блатото на недоимъкът?

 

С лишения не ще се спасите, с миграция не ще спасим родината си, а с апатия обричаме всички на сигурна гибел и тези, които всеки ден се борят със системата и нейните кукловоди се чувстват сами и предадени, защото системата контролира средата и те са поставени в условие на неравна борба. Системата не спира да убива, напротив предизборно смазва всички, които се мъчат по един или друг начин да се борят със статуквото и олигархичната политико-икономическа мафия!

 

„Не се гаси това що не гасне“, но гасне пламъкът във всеки малко по-малко всеки ден системата смазва по някой!

 

 

Да, едни ще кажат, че някой пада, а друг се вдига, но трябва всички да се вдигнем иначе няма да можем да изхвърлим боклука от властта, иначе сме слаби и сами.

 

Системата не спира да убива и да репресира, не спира да мачка и да пази властимащите от народа, да този народ на който те трябваше да служат!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе