Световна конспирация и ролята на генерала Тиква

в България

Теория на конспирацията или да изтриеш България от картата Световно правителство, конспирация и теория на конспирацията за пренаселване на планетата, за масово изтребление и за какво ли не. Във всяка лъжа и дезинформация има по малко истина за която да се захване разумът, която да звучи логично. Ако е така и трябва да се редуцира броят на населението то ние сме първи в света. То правителството на Бойко Борисов е за пример. Ето няколко примера за които генералът Тиква трябва да бъде поздравен за иновациите, които е дал и доказано работят.

Например първият икономически туризъм и миграция на етнос са Българските цигани – роми, не че исторически те не са плъзнали така по света, но нашите на ден с 20 автобуса вкупом и организирано нападнаха държави като Белгия и Дания, абе цяла Европа.

+На второ място генералът Тиква трябва да бъде поздравен и за налагането на цензура в медиите и как малката принцеса Мария Габриел ще цифровизира секторът като тук става дума за компютър, който ще замени нуждата от хора. Изкуственият интелект няма скрупули, няма милост, той изпълнява заповеди без да се интересува колко човека са загинали и каква трагедия има там, без значение какви зони за конфликти има и колко са жертвите и тяхната възраст. Тази цифровизация и този супер компютър е част от бъдещето електронно правителство и така нататък всеки може да бъде изхвърлен от системата за секунди и край, не съществуваш сякаш не става дума за човешки живот, съдба и личност. На трето място генералът Тиква показва как в Европа може да се оцелява под всякакви минимуми, да му мислят Европейците, защото и те ще загубят своите социални стимули и придобивки и тях ги чака глад, мор, бедност и тяхната система ще наложи стандартите на Бойко за изтребление и унищожение като все пак трябва да се редуцира броят на населението и ако в ООН 20% от хората, които работят там ще бъдат заменени с изкуствен интелект то жалбите и молитвите няма да достигнат до хора, а до машини. Сега трябва да му се признае и на генералът Тиква, че закони и на практика семейното насилие, ако някой жена бива бита тя ще се мълчи заради стратегията за детето, защото ако подаде сигнал ще и вземат децата и някак си една знатна особа от Финландия бе на визита у нас, а някак си министърката на външните работи бе с нея.

Още колко примера да даваме за изгонването на младите от страната, за изгонването на бизнеса и капиталите, за изтреблението с фалшиви лекарства, пръскат ни като мухи с отрови за здравеопазване и образование, браво Бойко – генералът Тиква се доказа пред световното правителство, че е най-безскрупулният масов уб*ец и никой не го санкционира!

Няма ли съд в Хага за престъпление срещу човечеството, срещу нация и народ, явно за тиквата няма, защото то в България и народ няма. Няма, защото генералът Тиква така се разпореди да премахне собственият си народ за да угоди на световното правителство или всичко това е теория на конспирацията, а ние си измираме от мързел и сме лош материал, нали? Докато боклука не изхвърлим от властта така ще е, но скоро всички ще скандираме „няма такава държава“ и може и да я няма!

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе