Светлозар Минов: Говоря ВИ, от доста време!

в България


Говорят ВИ и други! Много малко чуха и още по малко разбраха. Още през 2016 година Ви обяснявах, как се изсича Странджа. Колеги правеха аналог и със подобни ситуации от ТУрско, та чак до Втората Световна война! Имаше стотици материали, в които се виждаше безразборната сеч на горите на Странджа!

За тези две години и малко избухнаха десетки политически скандала! Замазваха ни очите с комисии, разследвания, уволнения! Резултата обаче е равен на 0. Поредните циркове виждаме и в момента- апартаменти, оставки, разследване. Знаем и резултата какъв ще е ; „Няма открити нарушения на правните закони!“ За уронването на моралните устои обаче, никой не говори!
Това е част от проблема, който се вижда сега!

Тази част „НИ се дава да видим“, за да се замаже нещо доста по-голямо! Избиването на животните и изсичането на горите в Странджа, доведе до нейното трайно обезлюдяване! Сега влиза в ход другия план, за заселване!

Говорейки за това преди повече от две години, бях заклеймен за луд! Да ама сега нещата са видими и с просто око. България, която някой определи за лагерна територия, за концлагер, за буферна зона и кой знае още за какво, само че без да ни питат, наистина се превръща точно в това! Най лошото е, че това се случва с наша помощ. Ние помагаме, като сме безразлични и бездушни. Ние помагаме, като търпим и избираме бездарни, алчни, крадливи и продажни политици! Ние помагаме, като оставяме да се раздават нашите природни ресурси, за без пари и за да се угоди на някой, защото бил голям!

Поредния пример, за това са новите златни концесии! Няма да ви говоря за водите, защото ще се отегчите.Ние помагаме, като се оставяме да бъдем тровени с фалшиви храни, лекарства и отровени и замърсени води! Ние помагаме, като се изселваме да живеем в чужбина! Надявам се сега, като ВИ говоря да ме разберете! Надявам се да потърсите правата, да спрете да емигрирате и да се обединим! Стига сме помагали на тези продажници!

Спрете да гледате за увеличенията на пенсиите с 5 лева, защото банките си вдигнаха таксите с по десет лева! Спрете да се радвате на ново асфалтираната улица, защото утре точно там ще катастрофирате! Спрете да се кефите на новите лъскави кооперации и молове, заради които се изсичат малкото останали дървета в градовете, защото точно там се разпространяват най- големите вируси и болести! Спрете да сътрудничите на тази прогнила и унищожителна система, защото утре- просто няма да има утре!

Ние от bultimes публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Виж още публикации на bultimes

bulpress tv


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от България

Отидете горе