Румен Радев се изгаври с 85% от Българите

в България


Румен Радев се доказа на Американците!
Президентът Румен Радев се доказа на своите Американски началници с визитата си в Санкт Петербург. Радев говори на Английски на форумът там при условие, че владее Руски език. Владимир Путин му намекна, че сме загубили суверенитетът си.

Това скандал ли е или умишлен опит за доказване на принадлежност към дадена езикова група и към дадена държава? Радев ясно заяви, че България е под властта на САЩ, което си е така. Все пак в България няма Руски бази. Все пак Румен Радев е американски възпитаник завършил е там Air War College.

От тук нататък остава да слушаме неясни мънканици по важни теми за Българският народ като Стратегията за детето, Истанбулската конвенция и пакта за мигрантите. Патриотичните речи ще стават все по-малко и все по-изразни от смисъл.

И ако предният президент на Република България нарече руските солдати проливали кръвта си на Шипка терористи, а Българските опълченци сепаратисти то Радев е тръгнал по коловозите на предишните Български президенти.

И ако Петър Стоянов още през 2000 година открито заяви, че модерните държави осъзнават, че е в техен интерес да следват общоприетите международни норми на поведение дори с цената на отказ от националният си суверенитет. За едно е прав Владимир Путин, че държавата ни се превръща в една територия. Лошото е, че се натягат на господарите на света без никой да ги кара, лошото е, че васалното им отношение към всички принизява нацията ни и вече в Българинът не остана нито чест, нито гордост, не остана надежда, че има светлина в тунела.

Радев духна и последната тлееща свещ наречена Надежда в мракът.

Над 85% от българите са русофили, а Радев се изгаври с тях и дали това е президентът на всички Българи? Обединител на нацията ли е?

Или поредната кукла на конци изиграла своята роля в парцаленият театър пред народа?

 

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе