Публикациите във Фейсбук, с които изглеждате като кръгъл глупак!

в Любопитно

Не е нужно да убеждавате някого в интелекта и възпитанието си, защото те най-лесно се забелязват, казва народната мъдрост. Това се отнася и за виртуалния живот, където също лесно може да станете за смях пред приятелите си и да се покажете като кръгъл глупак.

С няколко публикации във Фейсбук приятелите ви имат причина да се усъмнят в интелектуалния ви капацитет.

Храна

С появата на Фейсбук снимките на храна бяха много атрактивни. Но голяма част от потребителите станаха толкова активни в споделянето на това какво закусват, обядват и вечерят, че снимките с храна станаха досадни. Така че, освен ако не сте поръчали някое от топястията на Мишлен, може да спестите информацията с какво се храните;

Книга и чаша

Защо някои хора решават да споделят факта, че са решили да прочетат една книга и да изпият едно кафе, чай или вино с публиката от стотиците им приятели е въпрос, на който тепърва ще се търси отговор.

bulpress tv

Ако сте умен човек, който обича книгите, едва ли имате нужда да отбелязвате четенето им като значимо събитие. Но пък ако смятате, че снимката на книга във Фейсбук е модерна, това говори много за обхвата на вашия интелект;

Снимки във фитнес

Когато решите да се запишете на фитнес, помнете, че не сте единственият човек на тази планета, който е решил да тренира. Спортът се практикува за здраве, а не толкова от суетност. Затова вашите селфита във финеса казват по-скоро, че сте повърхностен и не особено интелигентен.

Краката ви на някакъв фон

Снимките на крака са най-глупавите, които могат да се видят в социалните мрежи. За нула време те станаха много популярни и без значение дали е на снимка от плаж или от мекото легло вкъщи, снимки на крака заляха социалните мрежи и се превърнаха в повод за шеги от всички с малко по-високо IQ.

Селфита

Няма нищо лошо да си направите селфи с приятели, но ако постоянно публикувате свои снимки пред огледалото, не се изненадвайте, ако не ви смятат за особено умни. Хората, които бомбандират с фотоси, в които гледат съблазнително телефона, са самовлюбени и нищо повече;

Непрекъснато копирате чуждите публикации

Ако не сте публикували една собствена мисъл във Фейсбук, а предимно споделяте това, което сте видели, приятелите ви няма да причислят ума към вашите достойнства.

Източник: ezine.bg

Вижте още на Bultimes Net



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Последни от Любопитно

Как се яде мед

По 2-3 чаени лъжички на ден са достатъчни От незапомнени времена медът
Отидете горе