Приятели на Русия и православен свят развяха знамето на Венецуела

в България

Приятели на Русия и православен свят развяха знамето на Венецуела


Гордо се вее знамето на Венецуела в София!

„Приятели на Русия и православен свят“ и Български Народен Събор днес издигнаха знамето на Венецуела до Руското знаме заедно със знамето на победата и родният трибагреник!
„Приятели на Русия и православен свят“ остро осъждат събитията във Венецуела и подържат законното избраният президент Мадуро!

Знамената се развяха в България град София ул. Първа Българска армия 92.

Гражданските организация са подписали множества договори за приятелство и сътрудничество с неправителственият сектор на Венецуела! Издигането на знамената е ясен знак за смелата подкрепа, която изказват „Приятели на Русия и православен свят“ и Български Народен Събор днес на братският венецуелски народ!Приятели на Русия и православен свят развяха знамето на Венецуела
Знамената се веят на терена отреден от Бога и народа за изграждане на първият българо-руски храм „Свети Иван Рилски“ в София!

Страни, в които има злато като нашата са поставени в робство, а държави, в които има петрол се водят войни!
Скъпи приятели на Русия, скъпи православни приятели Българи, какво е Вашето мнение за случващото се във Венецуела?

Виж още публикации на bultimes



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе