Президентът Румен Радев ще присъства на честването на 143 години от Априлското въстание в Клисура

в България

Президентът Румен Радев ще присъства на честването на 143 години от Априлското въстание в Клисура


Президентът Румен ..
На 30 април в 20.10 ч на президентът и Върховен главнокомандващ на въоръжените сили ще приеме почетния строй на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

На 30 април и 1 май 2019 г. в Клисура държавният глава ще участва в тържествената програма по повод 143 години от Априлското въстание. Това съобщиха от Прессекретариата на държавния глава.

На 30 април в 20.10 часа на площад „20-ти Април“ президентът и Върховен главнокомандващ на въоръжените сили ще приеме почетния строй на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

От 20.25 часа Румен Радев ще произнесе слово, след което ще се проведе тържествена проверка-заря в памет на падналите за свободата на България.

На 1 май от 10.00 часа на площад „20-ти Април“ държавният глава ще наблюдава възстановка на моменти от Априлската епопея и ще произнесе слово.
Източник: epicenter.bg

Виж още публикации на bultimes

 



Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

bulpress tv

Последни от България

Отидете горе